Het favoriete boek van: Emmy van Ruijven
Thrillerlezers 1 november 2014

Mijn favoriete boeken zijn zeker weten de Harry Potter serie. Misschien een beetje cliché, maar net als vele lezers van mijn leeftijd is dat de serie die voor mij de wereld naar het lezen opende. Ik las als kind zo ontzettend moeilijk en in elk schoolrapport stond hetzelfde: ‘wel blijven lezen, Emmy!’
Harry Potter gaf me een hele nieuwe wereld en daarmee maakte in kennis met de wonderlijke wereld van het boek. Sindsdien las ik steeds meer van dat soort boeken, maar Harry Potter blijft altijd een plekje in mijn hart houden. De complexe en fantasierijke wereld, de kleurrijke karakters.. Maar bovenal was het een vriend in de moeilijke tijd die 'opgroeien’ en 'je plaats vinden’ heet.

Natuurlijk heb ik sindsdien nog een tal van andere boeken gelezen die ik ronduit fantastisch vind en die stuk voor stuk voor altijd bij zullen blijven. Maar de magie van Zweinstein, die gaat nooit verloren!
www.zonenmaan.net

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *