De boekenkast van: Margje Woodrow
Thrillerlezers 21 oktober 2016

Welk genre boeken heb je in je kast staan?
Er staat echt van alles in de kast: thrillers, romans, bestsellers, true crime, kinderboeken, kookboeken, gedichtenbundels… Ik koop graag boeken! Voor mezelf, voor Geoff en Micky en Holly. Boekenwurmen zijn het! Er zijn vaste momenten in het jaar dat ik boeken cadeau kan geven…Sinterklaas, kerst, verjaardag, Kinderboekenweek, maar ook weleens zomaar! Heerlijk. Als ik voor mezelf koop, laat ik het altijd inpakken! Dan voelt het nog meer als een cadeau!

Wat is je favoriete boek wat er tussen staat?

Poeh, mijn favoriet… Is het heel erg als ik mijn eigen boeken Examendeal en Geraakt noem??? Daar ben ik zo trots op! Maar het boek dat ik meerdere malen verslonden heb is toch wel Daantje de wereldkampioen van Roald Dahl.

Aan welk boek uit je jeugd heb je fijne herinneringen en waarom?
Belledonne kamer 16 van Anke de Vries, alle boeken van Jan Terlouw, Zout op mijn huid van Benoite Groult. O ja, Pietje Puk! 

Hoeveel boeken lees je gemiddeld in een jaar?
Ik denk dat ik aan de 20 boeken kom. Sinds ik zelf schrijf, lees ik gek genoeg minder. Heeft ook met tijd te maken.

Welk boek wat je onlangs las wil je aanraden?
Daar hoef ik niet lang over na te denken. Wolf van Mo Hayder. Zo spannend en goed!

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *