Een gesprekje met Anja Feliers op de boekenbeurs
Thrillerlezers 9 november 2016

Op de boekenbeurs sprak ik een moment met Anja Feliers en ik mocht haar een paar vragen stellen.

Mijn belangrijkste vraag was of er nog een vervolg komt met Kathleen Verlinden en gelukkig beantwoordde ze het met een volmondige ja. Wat ben ik blij dat dat zo is, want ik vind de boeken over de psychologe Kathleen echt ontzettend heerlijk om te lezen!

Zo hebben we nog even een gesprek over haar laatste boek “Kwijt” gehad. Er waren in dat boek een paar verrassingen die ik helaas niet kan zeggen vanwege spoilers, maar ze gaf aan dat je wanneer je de boeken vanaf serie 1 terug gaat lezen, dat in elk boek wel een soort aanwijzing zit. Nieuwsgierig? Ga dan het boek maar snel lezen!

Verder had ik al vernomen dat Anja een boek gaat schrijven wat een heel andere genre heeft. Ze gaf aan dat ze er zeer weinig over kan en/of wil zeggen. Wel heeft ze iets laten vallen over dat het iets is wat in haar omgeving is gebeurd of wat ze gezien heeft en dat het iets unieks is. Daarnaast kwam het over alsof het over een serie zou gaan, maar we kunnen het ook helemaal mis hebben. Het is gewoon afwachten totdat Anja zelf met nieuws komt. 

Omdat ze er echt niet meer over vertelde, gingen we verder over het boek “Kwijt”. Haar uitgever vertelde haar op dat moment een nieuwtje en dat was dat haar boek die dag ervoor naar de drukker was gegaan voor alweer haar 4de druk. Een mooi moment voor haar, maar zeker ook voor mij en Amanda. Wij hadden de primeur van dit prachtige nieuws! Met een fotomomentje sloten we het gesprek af.

Anja Feliers: Wat vind ik je toch een leuk mens!

Brenda

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *