Verwacht: Uitverkoren – Linda Jansma
Thrillerlezers 21 december 2016

We moeten er nog veel te lang op wachten (mei 2017 is nog wel heel ver weg), maar dan verschijnt het tweede deel van de trilogie Cirkel van het kwaad van Linda Jansma: Uitverkoren. Linda postte net de cover op haar Facebook-pagina, past perfect bij Schaduwkinderen zoals je ziet!

Waar gaat Uitverkoren over?

Twintig jaar geleden werd de vader van Jules Declerck vermoord door haar broer. Nog steeds weet ze niet precies wat er gebeurd is. Terwijl ze blijft zoeken naar antwoorden, krijgt ze als officier van justitie te maken met twee sterfgevallen die naar een gesloten woongemeenschap leiden. Alles wijst erop dat er achter de muren van de sekte-achtige groepering dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen..

 

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *