De leesweek van Danielle
Thrillerlezers 22 december 2016

Twee in een..

Aangezien de dagen voorbij vliegen hier een anderhalf weekje van mij.
Ik had me van alles voor genomen om te gaan doen, maar helaas de energie in mijn lichaam heeft zijn nulpunt bereikt. Inmiddels wel al de achterstallige recensies gemaakt en die zijn terug te lezen op onze website.

Het boek De vreemdganger van Rob Oostveen uitgelezen en gelukkig bleef het verhaal op een goed niveau liggen. Het verhaal over kindermisbruik is heftig en de manier waarop het in dit boek beschreven zal helaas ook in werkelijkheid zo voorkomen. Ben wel benieuwd geworden naar zijn nieuwste boek Wraak dat in het nieuwe jaar uitkomt.

Uit het niets kwam de vraag of ik mee wilde doen in de leesclub met het boek Het amazoneconflict van Ad van de Lisdonk. Aangezien de leesclubs bij Thrillerlezers echt aan te raden is had ik daar dan ook weer veel zin in. Het amazoneconflict blijkt het derde deel en tevens laatste deel te zijn van een serie over de Amazones. Volgens de schrijver zijn ze los te lezen, ben inmiddels op 1/3 van het boek genaderd. En sjee wat een actie, wat een vaart heeft dit verhaal! Ondertussen is nu wel zo een beetje duidelijk wie, wat is (dat mis je dan wel een beetje van de eerste twee delen) en nu snel weer verder!

Op het einde van de week heb ik mijn energiepotje weer een beetje opgeladen aangezien ik van mijn kinderen een heerlijk after work sauna arrangement had  gekregen met sinterklaas en hier heb ik afgelopen vrijdag dan ook heerlijk van genoten.
Ik hoop dat zodra jullie dit kunnen lezen, ik eindelijk aan mijn vakantie ben begonnen en ik heerlijk onder mijn dekentje kan gaan genieten van mijn nog te lezen stapel boeken.

Tot de volgende week
Danielle

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *