Ann

Recensies

Hi, ik ben Ann, 58 jaar en ik doe miep miep na…

Oké, nu even serieus. Ruim twee jaar geleden werd ik door (inmiddels cheffie) Miriam gevraagd of ik het leuk zou vinden om af en toe een boekrecensie te schrijven. Ehm…ja, misschien wel en zo kwam ik bij ‘De Thrillerlezers’. Het schrijven van recensie is iets wat ik achteraf niet zo leuk vind. Ik verlies mijn leesplezier, omdat ik meer bezig ben met aantekeningen maken en dergelijke. Dus er kwam een andere taak, ik ging columns schrijven, eerst 2-wekelijks voor ‘Books & Sushi’ en later, toen B&S was verdwenen, met onregelmatige regelmaat…gewoon als ik zin heb.

Ik ben het teamlid dat het minste leest van allemaal, maar dat kan zo maar weer veranderen, want als kind las ik zowat een boek per dag uit. Behalve columns schrijven maak ik voor de leesclubs de plaatjes met de quotes en af en toe een losse quote hier en daar. Zo langzaam aan merk ik dat ik steeds minder doe voor het blog, gewoon omdat de tijd ontbreekt. Op het moment eist mijn werk heel veel aandacht en tijd en thuis ben ik druk bezig mijn wervelwindkitten Flea op te voeden…

Mijn voorkeur van boeken gaat uit naar hele spannende, bloederige, keiharde thrillers, het supernatural genre met vampieren en andere wezens, breekbaar adembenemend drama en voor de afwisseling af en toe een chicklit. Eigenlijk geldt dat ook voor de films waar ik van hou, al hou ik ook enorm van docu’s.