Heidi

Recensies

Mijn naam is Heidi de Jonge, ik ben 35 jaar oud, moeder van twee kinderen, getrouwd en bazinnetje van Puck onze lieve hond. Ik ben woonachtig in Zuidwolde (Drenthe)

Het lezen zat er al van jongs af aan in. Toen mijn vriendinnen druk waren met barbies, fietste ik alleen naar de bibliotheek in ons dorp om daar vervolgens uren te blijven hangen en mezelf helemaal te verliezen in boeken. Het liefst las ik thrillers zoals de boeken van R.L Stine en De Vijf, als het maar spannend was. En eigenlijk is dat altijd zo gebleven, want ik lees nog steeds alleen maar thrillers, op een enkele uitzondering na. Het liefst psychologische thrillers, maar ook whodunits vind ik geweldig. Ik vind het heerlijk om me af te zonderen, lezen helpt me echt om tot rust te komen en ik houd van de spanning die in de verhalen voorkomt. Thrillers lezen is echt een grote hobby van me, net zoals ik het leuk vind om te schrijven en wat is er nou leuker om deze beide hobby’s te combineren. Toen ze bij het Thrillerlezersblog om recensenten vroegen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een recensie ingestuurd en wat ben ik trots dat ik sindsdien bij het team hoor. Mijn recensies schrijf ik meestal over thrillers die me aan spreken, maar soms recenseer ik ook boeken die buiten m’n comfortzone liggen. Het leuke is dan dat je soms aangenaam verrast wordt.

Ik hoop nog lang in dit gezellige team te blijven als recensent, want zeg… wat is er nou leuker om samen dezelfde passie te delen? Erover te schrijven? En er samen gezellig over te kletsen?