Ink

Beheerder

Ik ben Ink Kroon. Groot boekenwurm al in mijn jonge jaren: mijn kast op mijn slaapkamertje stond vol met Pinkeltjes, Pietje Bells, Pitty op kostschool, Olijke tweeling en bijvoorbeeld De soete Suykerbol. Mijn moeder bracht mij de liefde voor lezen al vrij jong bij. Mijn vader las Jerry Cotton en ook die verslond ik. In de puberteit groeide ik op met de verhalen van Agatha Christie en Sherlock Holmes en de liefde voor spannende boeken is gebleven.

Mijn huidige voorkeur op het gebied van thrillers dan, want op literatuur gebied houd ik zielsveel van de boeken van Griet op de Beeck die ik keer op keer kan herlezen, liggen vooral bij de meer psychologische thrillers. Voorbeelden zijn Michael Robotham en Claire McGowan.

Mijn kindje Thrillerlezers komt steeds meer in de vorm zoals ik ooit droomde. Naast de recensies die je overal wel kan tegenkomen, zijn er interviews, verhalen die speciaal geschreven worden, columnisten die ik overhaalde om te schrijven enzovoort. Ik denk dat mijn belangrijkste taak is het steeds opnieuw met nieuwe ideetjes komen voor onderdelen om Thrillerlezers anders dan anderen laten te zijn. Ik hoop dat het werk er voor zorgt dat die honderden mensen die ons dagelijks bezoeken het nog lang leuk vinden om steeds weer terug te komen.