Lydia

Recensies

Mijn naam is Lydia Buist. Ik woon samen met een lieve man en samen hebben we een dochter, Naomi. We hebben als huisdier konijn Flappie.

Voor het Thrillerlezersblog schrijf ik recensies. Zo af en toe ben ik van de partij op boekpresentaties. Ook heb ik op het blog een eigen rubriek ‘Hoe is het met…?’. Ik lees een boek, schrijf dan een recensie en benader de auteur met vragen. Ontzettend leuk om te doen. Verder doe ik de verjaardagen in de Facebookgroep.

De eerste thriller die ik las was ‘Vrijdag’ van Loes den Hollander en, ja hoor ik had de smaak te pakken. Ik begon meerdere titels te lezen van Loes, maar ook Suzanne Vermeer en bijvoorbeeld ‘Blauw water’ van Simone van der Vlugt.

Er ging een wereld voor me open toen ik jaren geleden lid werd van de groep Thrillerlezers op Facebook. Mijn verlanglijstje werd groter dankzij de vele tips. Ik maakte kennis met Linda Jansma, Michael Berg , Anja Feliers , Max Bentow en Jeroen Guliker. En met de jaren leer ik de auteurs kennen. Mijn favoriete auteur is Sterre Carron; ik was de eerste van het team die haar boeken las. Ook de Scandinavische thrillers vind ik heerlijk en zo af en toe eentje waar lekker gruwelijk je maag van omdraait zoals bij de boeken van  Karen Sander. Eigenlijk lees ik van alles, lezen is mijn passie!