Wie zijn wij

Naast een grote facebookgroep bedacht Ink dat een blog de ruimte zou geven om uitgebreider de passie rondom alles over spannende boeken te kunnen delen. Voorzichtig aan begon de weg om een eigen geluid in boekenland te gaan hebben. Twee punten waren belangrijk:
ten eerste een podium vooral voor de Nederlandse auteurs. Aandacht voor de anderstalige thrillerauteurs was er al genoeg op de toen geweldige site Crime zone.  Het tweede punt was dat het een eerlijk blog moest zijn. Een boek kon slecht zijn, hoe aardig de schrijver ook was. Maar ook de recensies moesten goed zijn, dus onderbouwd.
Na een half jaar kwam Miriam er bij en vanaf de zomer 2014 beheren wij samen onze Thrillerlezers.
 
Wij mogen het blog nu in 2017 een groot succes noemen. Veel auteurs werken graag mee aan interviews, nodigden ons uit voor boekpresentaties, showen hun boekenkasten of vertellen wat ze lazen op vakantie. Ook zijn er een aantal columnisten bij Thrillerlezers gekomen die een groot publiek aanspreken. We hebben bijna dagelijks 2000 bezoekers. Natuurlijk hopen we dit uit te breiden. 
Door vervolgverhalen, columns, het bezoeken van vele boekevenementen en lekker leesbare leesclubs met mooi beeldmateriaal zijn we een opvallend ander soort blog dan de velen die boekenland overstromen. Het werd de hoogste tijd een nog professionelere uitstraling te gaan krijgen. De hoogste tijd voor een website.

Onze doelstelling is niet veranderd: wij blijven de Nederlandse auteurs extra onder de aandacht brengen. Wij vinden de uitspraak 'Ik lees nooit Nederlandse thrillers, want die zijn toch niet goed' onzin. Onder de Nederlandse auteurs zitten net zo veel goede en minder goede als onder de Amerikaanse of Scandinavische schrijvers. Wij genieten als er opeens een lid van onze groep meldt dat zij door ons bijvoorbeeld de boeken van Linda Jansma is gaan lezen en verkocht is.

Deze website wordt gevuld door en over onze liefde voor boeken in het algemeen, onze eigen Nederlandse auteurs in het bijzonder, en hopen dat op anderen over te kunnen brengen. 

Geniet van onze website!

Groet, Miriam en Ink

 

Ink

Miriam

Danielle

Brenda

Yfke

Alexander

Amanda

Bianca

Ann

Lydia

Leontine

Renee